The Signal Box

We’ve been at The Signal Box for nearly 5 years now and we can’t believe how time has flown. What started out as a stark and empty space that we worried we would fill is now a vibrant workspace which really represents us. There are plenty of spots for us sprawl out with a laptop, have an impromptu meeting, and stretch our legs. We’ve just installed a 5M glass partition featuring a custom illustration showcasing each of our services so it’s truly unique. Oh and lets not forget the XBOX 360 for lunchtime gaming sessions to give us some downtime!

We’ve uploaded some then/now photos if you fancy checking them out on WhereWeDesign to see how the space has evolved since we moved in.

The Signal Box The Signal Box The Signal Box The Signal Box The Signal Box The Signal Box Our studio